Uppdaterat


2009-12-21 Vi vill önska alla våra vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

 


2009-12-05 Här har det inte hänt mycket ser jag... Efter rivstarten på den här hösten har vi tagit det lugnt! Sen trodde vi väl att Piri skulle börja löpa.. men se det har inte HON  tänkt! Syster Sniffa löpte minsann helt enligt sin mattes planer så de kunde åka till Tyskland och para på Höstlovet. Piri sköt ju på löpet i våras så då blir det väl lite senare nu också....Så lite träning har det blivit med labbe gänget på helgerna för Petter o Piri.

Fjärrvärmen har blivit inkopplad iallafall, vilket känns jättebra! Nu ska bara räkningen betalas... Tack och lov för rotavdrag!

Har kikat lite på planerade aktvitieter för nästa år, vi får väl se vad det blir av det hela. Piri har fått påfyllning på rabies iallafall.

Men först ska vi fira jul i Fäbon precis som vanligt!

 


2009-10-12 Vilken helg - vilken Piri-pup - och vilka syskon!! Vi startade på årets sista Tollingjaktprov i Karlshamn, 150 mil fick Toyotan rulla, och tog hem ett 3:e pris. Hon gjorde ett strålande tollingarbete, som hon fick ett extra pris för vid prisutdelningen.  Även om Petter tyckte att söket gick bättre denna gång, så var det ju inte lika klockrent som på träning, men så brukar det ju vara. Vi får träna på och förhoppningsvis med mer prov- och vilterfarenhet så sitter även söket snart! Här är protokollet>

Piris bröder Tico och Keno tog varsitt välförtjänt första pris!!

Väl hemma konstaterade vi att den provisoriska elpannan löst ur och det var bara 17 grader inne. Brrrrrrrrrrrrr. Men Petter fick fart på den snabbt och med lite torktumling var det snart 20 grader. NÄR ska vi få fjärrvärmen inkopplad undrar jag!! Grrrrrrrrrrrrr

Nu ska jag strax åka till Däckshopen och lämna in de gamla vinterdäcken så de får lägga på våra nya imorgon. Sen visar det sig när Jansson anser att de ska sättas på bilen! Varje år har vi samma diskussion. Men nu är det nära till väldigt hala vägar även på våra breddgrader!

OCH Bandy säsongen sätter igång i helgen med World Cup i Göransson Arena>
 


2009-10-04 Det finns lite kort På Piri från Tollingjaktprovet i GBG i Håkan Lindes fotoalbum, klicka här> (bläddra frammåt med pilarna). Min favorit är nog denna>

Har laddat upp bilderna Lena tog på Råbert och Piri ute vid Ekudden i vårt fotoalbum, klicka här>  (bläddra frammåt med pilarna).


2009-10-01 September avslutades med en liten tripp till Åland och Eckeröutställningen. Mest för att kolla in hur det hela går till, för att lugna mattes nerver något, med att åka utomlands med sin hund. Allt gick hur bra som helst! Piri älskar ju att åka bil och det var heller inga problem att åka båt! Vi tog upp henne ur bilen eftersom hon var själv annars hade många kvar sina hundar i bilarna. Vi checkade in på det lilla hotellet jag bokat, hotell Elvira, och fick ett rum med egen entre, toa och dusch samt havsutsikt! Jättemysigt. Sen rekade vi Eckeröhallen och det tog exakt 4 minuter att åka. Det blev en tidig kväll även om vi inte hade bråttom på morgonen då tollarna var sist i ringen med 60 hundar före.

Det blåste rejält när vi vaknade och Petter rastade Piri. Sen gick vi in på hotellet och käkade frukost... de flesta hade dock redan åkt till utställningen och det var ganska öde i matsalen. Packade ihop vårt pick och pack och åkte till hallen. Det blev en lång väntan. Sedan dök Annie Kaven och Annkie Ahlebrand upp med sina Tollarhanar och strax därefter Malin Falk å Milton med flock. Sen var det bara att vänta vänta och vänta tills det blev vår tur. Milton försvarade sin BIR vinst från förra året och Piri blev 2:a BT Chkl excellent 1:a kk trots att hon var "Completely out of coat" (läs kritiken) som domaren uttryckte det, Claffo Chkl excellent, 2:a kk samt Indy 1:a JKL.

Sen kikade vi lite på finalerna, som somliga höll på att missa ;-), innan vi begav oss till hamnen för att ställa oss i kö till färjan! Rätt mör var vi när vi taxade in på Ynglingagatan vid halv tio tiden på kvällen men en erfarenhet rikare!


2009-09-20 Vilken månad det varit! Petter drog till CFS den 1 September och kom hem den 15:e. Den 16 var han ned till Anita och den 19 startade han Piri på Tollingjaktprov och gick till pris! Se kritik> Petter har också bloggat>

Vi mellanlandade i Mariestad och hälsade på (och grattade) Lena & Magnus. För 7 år sedan tog hon den fina bilden på Råbert vid Värnen. Eftersom det var så fint väder åkte vi till samma plats igen och fick några riktigt bra bilder. De kommer i albumet lite senare.


2009-08-25 Då är man tillbaka i de dagliga rutinerna efter semestern igen. Petter och Piri tränar på, se blogg, och resten av fritiden går till att mål huset ...se här hur det går dag för dag!

Öst, väst, syd sidan och gavel mot norr är helt klara, så nu kan ställningen monteras ned. Den har varit ovärderlig. Tur att vi har sånna snälla grannar.

Kommunen jobbar på med fjärrvärme och igår borrades det och svetsades i källaren. Synd bara att de hade av kabel-tv kabeln för 3 gången. Men vi har ju Telia bredbands-tv på nedervåningen så vi är inte helt tv-lösa.

Idag är det träning med SSRK i Mackmyra och imorgon vankas det skott träning hos Sanna. På lördagen tänkte vi åka till Gustafs och Dalatollarnas tollingträff. Om vi bara kan få tag i en vägbeskrivning så.


2009-08-16 Idag har det varit apportering på menyn med änder, se blogg, men annars grejar Petter på med huset! Det tar sin lilla tid när det ska grundas och täckmålas två gånger men trägen vinner...se här hur det går dag för dag!

De har nu även grävt med stora grävmaskinen från tomten och ut till gatan så det är ett hål under staketet, se bild. Naturligtvis måste Piri undersöka detta hål noga! Igår var jag i rensningstagen och tog ned en akleja som växt under postlådan. Tog sekatören, gick ut genom grinden och stängde grinden. Klippte ned bladen och kollade in på tomten, båda hundarna var innanför grinden. Jag traskar en bit nedför gatan och gör mig av med skräpet, går tillbaka in på tomten och stänger grinden. Nu ser jag bara Råbert. Ropar på Piri, men ingen Piri kommer, får panik skriker på Piri, ingen Piri kommer. HUR har hon kunnat försvinna på de ynka sekunderna jag vände ryggen till?!? "Gå in efter pipan" säger Petter lugnt från stegen. Då kommer en Piri springandes till grinden, UTIFRÅN! Sen fick hon vara på den inhägnade baksidan....

En annan lite roligt Piri anekdot... Under specialen var det någon som sa att de tyckte Petter och Lars Finne var så lika. Petter går för det mesta i shorts på sommaren, t-shirt och keps, vilket Lars också gjorde under denna special vad jag såg, de är ungefär lika långa, har liknande ansiktsform och glasögon. Det som var lite skoj var att även Piri tyckte det! När jag och hon satt ensamma i skuggan kom Lars och gick över utställningsplanen, Piri höll stenkoll på honom och det såg ut som hon trodde det var Petter. Det hände även en gång till under finalerna då Petter skulle visa Vilda. Piri höll på att hoppa ur mitt knä när Lars gick förbi! Jag berättade för honom men när han försökte locka på henne så gick hon inte på det... Nänä, så där låter inte MIN husse.


2009-08-12 Hemma igen efter en fantastisk Tollarspecial i vackra Ransberg utanför Ransäter i Värmland. Petter har uppdaterat sin blogg med specialen händelser. Väl hemma igen är det bara att fortsätta med huset, dvs målning, murning och grävning...se här hur det går dag för dag!

Jag var igår och ögonlyste Råbert, vartannat år ska ha ögonlysas rutinmässigt, och nu hade det hänt grejor. Hela botten var nu täckt och pigment har börjat klumpa ihop sig men fortfarande är en del kärl fina varför han ser skapligt ändå. Så brukar det inte vara hävdade Karina Bsenko som ögonlyste honom vilket vi förstås är tacksamma för. Sen har ju han sin led-hund Piri att förlita sig på också.

Imorgon är semestern slut och det är dags att återgå till arbetet och hundarna ska få vara på dagis.


2009-08-06 Vi målar på men nu tar en pause för Tollarspecialen! Se här hur det går dag för dag!
2009-08-01 Vi har haft besök av Mariestadsmaffian, dvs Lena och Magnus samt Lenas mamma Birgit, i Fäbon en vecka. Petter och Magnus har tränat hundar, se träningsblogg, och skrubbat hus mellan skurarna, tack för hjälpen Magnus!! Magnus och Pasta startade även på jaktprovet i Kuså i veckan och Petter och Piri hänge med! Bra passivitetsträning med skott! Lena, Birgit och jag har varit till Valbo några svängar. Ikea och Jennys hund och katt är ju ett måste men även Owes och Sundins Säljlager. När man ändå är i Valbo  finns ju ett antal andra affärer att besöka! Men min mamma Vera följde iallafall med till Bergabacken i Torsåker och passade på att köpa några nya pelargonsorter. Vi spanade också om de hade "mormor" pelargonen som vi fått av Birgit men hittade den inte. Vi ska fota den och skicka in få se om de kan hjälpa oss med vilken sort det är.

Innan dess hann de sista golvsocklarna hamna på plats i lillrummer, se här>  Pirikojan har blivit en fast installation i sovrummet och en rejäl ekskiva med tillika rejäla konsoler har blivit Petters nattduksbord. Och äntligen har huset börjat få lite ny färg! De oranga avspärrningarna som syns för bilden är för fjärrvärmen.


2009-07-21 Härligt med semester även om vädret är lite varierande. Skönt att vara ledig, ligga och dra sig lite i sängen på mornarna och mysa. Ta en lite morgonrunda, äta frukost i lugn och ro och sen se på ett eller två avsnitt av James Herriot (har köpt alla DVD'er jag kunnat komma över). Men lite har blivit gjort här hemma också! Listerna runt murstocken i lillrummet har kommit på plats. Fönster har putsat och det har städats. Och lite träning varje dag för Piri. Idag vankas det Tolling träning och imorgon vattenarbete ihop med Sanna och Johanna.

Har idag anmält och betalt till 2 Tollingjaktprov och utställningen på Eckerö! I vilken form pälsen kommer att vara återstår att se. Som det är just nu bara rasar den av!Precis lagom till specialen ;-)


2009-07-14 Nu är semestern NÄRA... bara en enda liten dag kvar! Vi har varit rätt flitiga med träning och Petter har träningsbloggat>
2009-07-07 Hemma igen efter en långhelg i Mariestad, tack Lena och Magnus!! Petter och Piri tränade dubbla pass både lördagen och söndagen. Råbert var med som störning på lördag eftermiddag och nöjessimmade i Värnen. Drack tyvärr en hel del vatten till den grad att han vägrade äta kvällsmat med vatten - fodret skulle vara torrlagt annars fick det va! Jag och Lena sprang runt i lite affärer. Hade bl.a. en beställning på torskrom från Ivo och Vera på Netto. Nu köpte jag ett helt flak så de klarar sig nog ett tag! Petter har träningsbloggat lite>
2009-06-28 Så har den traditionella klanhelgen avhållts vid vackra Säbyholms naturbruksskola i Upplands Bro där kennelmamma Helen Häggström har sin arbetsplats. Har lagt ut  några bilder> men mer kommer. Petter har bloggat lite om vad han och Piri gjorde, klicka här.
2009-06-25 ÄNTLIGEN har Piri fått sin Utställningschampionat titel registrerad officiellt hos SKK. Nu får vi brottas vidare med Viltspårchampionatet då Gävleborgstaxklubb, som registrerar sina resultat själva hos SKK, fifflat till det så Råbert fått hennes 1:a den 11/7 och hon fått hans 2:a den 5/7. Sen hoppas jag vi slipper mer strul med hennes meriter!
2009-06-22 Så har vi firat en lugn och skön midsommar i Fäbon som vanligt. Lite tid för hundträning har det också blivit. Petter och Piri startade på ett träningsjaktprov på Tollarlägret i Fliken, läs mer i Petters blog, så det finns lite att jobba på. Denna vecka väntar också klanhelg med massor av tips till fortsatt träning!

Jag fick besked i förra veckan att jag har jobbet kvar. Det känns förstås bra men ändå ledsamt att se kollegor få sluta. Petter kommer att få gå ned i tid, och lön, fram till årskiftet är det sagt till att börja med. Sen hoppas vi att det vänder!


2009-06-07 Har lagt ut före och efter bilder på lagningen av fönster foder och karm som gjorts nyligen. Annars går vi och funderar på när de ska komma och gräva för fjärrvärmen. "Snart" verkar vara väldigt relativt.

Piri löper på och planering av höstens aktiviteter kan börja... Nu försvinner Petter till Spanien på rygg rehab två första veckorna i september men förhoppningsvis kan både han och Piri bygga lite kondition tillsammans i löparspåren tills dess. Varvat med viltträning för Piri förstås.... Men hotell och båt är bokat till utställningen på Eckerö 27/9 iallafall! Nu hoppas jag bara SKK är riktigt snabb och registerar hennes Utställningschampionat. Jag har väntat med det för att få till Viltspårchampionatet men taxklubben får inte till det! De har förväxlat Råbert och Piris resultat från förra sommaren! Nu har Råbert fått Piris 1:a från den 11/7 och Piri Råberts 2:a den 5/7. Jag har gett upp och skickat in championat anmälningarna så kommer de väl när de kommer.

På mitt jobb väntar vi på att få besked före midsommar om vilka som blir uppsagda. Det är nu klart att det blir uppsägning och ingen minskad tid och sänkt lön. Det kommer det däremot att bli på Petters företag då man måste spara ytterligare. Det är tuffa tider och inte roligt att gå och vänta på besked.


2009-05-24 Vi roade oss med lite shopping igår. En fotoväska till Petters kamera. Jag går just nu en fotokurs för att komma överens med åbäket, se mina alster här>. Sedan dessa togs har jag iallafall hittat inställningarna för bländare och slutartid... Vore skoj att inte bara köra på program och auto. Sen bidde det en ny skrivare då den gamla pajade för ett tag sedan. Efter mycket undersökande hade jag fastnat för en Canon MP 620 men den var slut. Vi började kika på en HP istället och till sist blev det en HP Photosmart C6380 wifi. Den gick lätt att installera på vårt trådlösa nätverk så nu kan man även skriva ut från nedervåningen... Vilket inte uppskattades av Råbert som gillar att hålla koll på sådana saker som utskrifter och hålslag mm. Han trodde inte det var sant att det kunde hända sådana hemskheter fastän ingen var på övervåningen, hualigen.

Annars verkar hundarna uppskatta långledigheten även om vi gör så mycket så händer det ju nått hela dagen och det finns ingen tid att vila. Sen tar det väl lite på krafterna att löpa också, både för Piri och Råbert.


2009-05-22 Två goda nyheter denna vecka! Petter har jobbet kvar efter denna varsel vända. Jag hoppas på att bolaget jag jobbar vid kan få samma uppgörelse som Tooling, dvs minskad tid och lägre lön. Hellre det än arbetslös! Och Piri har börjat löpa! En månad sen... Men hon sköt nog på det i och med att hon var magsjuk i påskas, då började Sniffa. Och det har ju faktiskt hänt förut att de inte löpt samtidigt påminde Sanna mig om. Tollarspecialen 2007 löpte Piri före och Sniffa efter, så det så!
2009-05-16 Vi håller på piffar lite på lilltoan på övervåningen. Tröskeln och slipats och lackats samt ett nytt golv lagts in. Se bilder här>
2009-05-11 Petter har träningsbloggat>
2009-05-10 Nu är Piri piggelin igen och vi går bara och väntar på att hon ska börja löpa. Sniffa ska redan vara klar och de här systrarna har ju hittills börjat med bara några dagars mellanrum. Blir säkert mitt i juni istället... nåja det visar sig! Vi fick iallafall besked att hon har tillräckligt med antikroppar mot rabies så nu är det bara att planera ihop Ålandstrippen i September. Det ska bli skoj!!

Roligt tyckte annars Råbert det var att mingla på Brukshundklubben idag. Petter brukar ta en lång promenad före lunch och sen händer jag att jag hämtar upp dem så de slipper gå efter Högbovägen, det är ÖKEN tycker Råbert. Men idag var det tävlingar vid Högbo Ridklubb så då fortsatte de upp mot Brukshundklubben. Där träffade vi också på Göran och Nova, Råberts syster dotter, samt lite andra kända ansikten. Råbert stortrivdes och hälsade på alla med sina snyggaste "tekoppsöron".


2009-04-18 Nu är Råbert hemma igen, vad tomt det är med bara en hund huset. Men det var säkert skönt för dem båda att ta det lite lugnt på varsitt håll. Annars har det varit mer tråkiga nyheter på jobbfronten. Petter har ju fått byta jobb då man lade ned hans avdelning men trivs bra med sina nya uppgifter på Arbetsmiljökontoret. Jag har förstått att företaget jag jobbar på också är tvungen att skära personal när alla andra Sandvik bolag gör det och i torsdags kom så nyheten. Inte så kul är man är nyanställd från 1 Januari... men jag har ju några år på nacken i Sandvik så jag hoppas jag inte blir arbetslös.

Dock verkar det som vi kommer att få fjärrvärme riktigt snart! De var och markerade ut var tanken och en del kablar ligger i backen i torsdags. Sen kommer hela området att få erbjudande att gå med då man börjar med markarbeten inför byggnationen på Norra IP. Nu ska vi bara hitta på vad vi ska göra med den gamla oljetanken som ligger i backen. Den ska vara i glasfiber så det kanske är någon som vill köpa den?


2009-04-15 Hemma igen efter påskfirande i Fäbon. Piri åkte på en riktigt ordentlig magåkomma, av vad vet vi dock inte. Bara att hon började att kräkas i torsdags kväll och sen har hon haft diaree och kräkts hela helgen. Canicur och dietmat hjälpte inte! Vi stod och knackade på dörren när Sandviken Hund och Kattpraktik när de öppnade igår morse. Alla värden var helt ok och inget stopp i tarmen... så hon fick stanna och ligga på dropp hela dagen, fick anti-kräk medicin och lite lugnande för mage och tarm. Det var en mycket piggare Piri som kom hem! Nu kan vi börja fösiktigt med dietmat och ris ikväll. Petter skjutsade en nöjd Råbert till Fäbon, han som ju inte ville åka hem, så får han bo med Ivo och Vera tills hon är återställd.

Grattis förstås till Piris syskon som spenderat helgen med framgångsrikt tävlande!


2009-04-09 Hade man varit hund hade ordinationen säkert blivit "3 veckors koppel promenad och vila". Men nu blev det 3 veckor "smörja med zon och inte spela handboll" (och allt annat som gör ont) för att mattes bråkiga högeraxel ska bli bra igen. Så påskpyntande på hemsidan får vara men vi önskar alla en Glad Påsk!

Vi kommer att fira den i Fäbon, Vera och Ivo har flyttat upp redan, och Magnus, Lena och Brudarna kommer och hälsar på!


2009-04-05 Råbert har varit till frisören så han är stilig när Brudarna från Mariestad kommer nästa vecka.... Tyvärr fick jag inget bra kort, klicka här, för han har full fokus på tennisbollen som jag lagt upp i äppelträdet... Det trillade inte ned bara av att lipa åt den...
2009-04-02 Nu har Piri plockat fram den lilla gula kaninen, som hon fick med sig när vi hämtade henne hos Annika, så löpet är antagligen nära...
2009-03-28 Så har Rolf varit här och hjälpt oss med hålen i murstocken i lill-rummet. Det ska bara torka lite så kan det målas och sen kan golvlisten slutligen monteras....
2009-03-25 Igår var Sandviken Energi här och monterade fjärrvärmeväxlaren och en tillfällig elkasett så det är återigen värme i systemet, i grevens tid då det var -13 grader ute imorse! Och varmvatten i kranen - vilken lyx!! I vår får vi sedan gräva in fjärrvärmen och ta bort oljetanken i backen, känns bra det med. Har lagt ut lite bilder från pannrummet före och efter.
2009-03-24 Igår pratade Petter med Sandviken Energi och de kommer att ansluta oss till fjärrvärmen som går uppe vid Idrottsvägen, tjoho! Idag kommer de och monterar plattvärmeväxlaren och så får vi en elkassett tillsvidare. När tjälen gått ur backen och man kan gräva blir vi permanent anslutna. Tur att vi fick låna en värmefläkt till källaren för det var -7 grader i morse!
2009-03-23 "Oh-de-lally, Oh-de-lally, Hoppsan en sån dag" kan man kanske sammanfatta söndagen... Började bra! Tidig uppstigning för Matte och vovvarna, frukost med Husse lite senare och sen en rejäl långpromenad för Husse och vovvarna... Men sen... Det har kluckat i elementen och Petter blev fundersam, det måste komma in luft någonstans. Nåväl, luftade elementen på massor av luft och trycket tog sig lite i Pulsonex pannan. Men sjönk snart igen... Det måste läcka någonstans... Vid närmare titt i pannrummet läcker pannan mycket varmt vatten och det är bara att stänga av eländet. Även cirkulationspumpen har fått nog, låter illa och stängs av. En liten tripp till Rusta och 2 oljefyllda element och en vatten kokare inhandlas.  Vi som väntat och väntat på fjärrvärme...
2009-03-20 GRATTIS Piri och alla hennes syskon på födelsedagen! Matte var ledig heeeeeeeeeeeeeeeeela dagen och vi tog en lååååååååååååååååång promenad på förmiddagen och på eftermiddagen satt vi ute i solen vid garage väggen, Piri i mitt knä, och spanade på förbipasserande. Tuggis och godis har det förstås också blivit!

Nu börjar de små mysdjuren komma fram, än så länge bara ekorren och lilla hunden men det brukar indikera att löp är närstående. Men det avgörande är den lilla gula kaninen som hon fick med sig när vi hämtade henne hos Annika, då är det nära och den har hon inte plockat fram ännu.


2009-02-15 Petter tog några bilder som jag lade in i ett nytt fotoalbum.

http://tollarbilder.oja-jansson.se/#5


2009-02-15 En olycka kommer sällan ensam sägs det.... Nåja det var ju inom samma självriskperiod på försäkringen. Nu har Råbert ytterligare en rakad fläck! Han och bus-piri-pupen sprang och jagade varandra i trädgården och sprang fort-fort-fort i snön inte hade full koll på 4-tass driften! Rammade rakt in i grinden! Som tyvärr är några vassa taggar på ett ställe... Men tro inte att han sa nått inte!

Det var bara att jag fick en chock när jag såg blod i sängen på kvällen! Vände upp och ned på Piri som bedyrade att hon inte löpte. Under natten blev det mer blodfläckar och då sover ju hon i Piri-kojan... Då hittade jag något som såg ut som en blöt fäck på låret på Råbban, levrat blod var det. Började tvätta och klippa bort hår och insåg snabbt att detta måste sys.. suck! Jag kan säga att det såg ännu värre ut när allt hår var bortrakat! Men tur han är tålig för det gick bra med lokalbedövning (även om den faktiskt gjorde ont sa han!) denna gång och 6 styng. En öppning sparades längst ned så han  slapp drän. Och lite antibotika på det. Kom på när vi kom hem att han fick en allergi reaktion på nått pencillin och kollade upp det i journalen jag fick ut från Gästrike Djurklinik men det han hade fått nu var ett annat. Så den uppblåsbara tratten var välinvesterade pengar! 10 dagar och sen läkte det jättefint!

Så fick vi en liten koll på lungor och lympha igen och det ser jättefint ut! Så vi hoppas verkligen att tumören inte hann sprida sig.


2009-01-23 GRATTIS Råbban och hans syskon på födelsedagen!
2009-01-03 Gott Nytt År! Nu är vi hemma igen! Visserligen poffade det lite igår kväll men det var inte farligt. Vi var ute och spanade lite och sen gick det bra. Det verkar iallafall som om Piri håller på att komma ur sin skendräktigheter och man börjar se de gamla Bus-Piri-Takterna igen. Härligt!! Har lagt ut några bilder från Fäbon i på fjolårets sista fotoalbum>

Annars har jag mest hållt på med lite nätverks och hårddiskstädning här hemma sen vi kom hem igen. Är mycket nöjd över att fått till wep krypteringen på det trådlösa nätverket igen. Ja, det funkade perfa på våra laptops men inte på hem pc'n... Men nu är allt igång! Nu hoppas jag Internet radion jag beställt kommer snart! Rix FM slutade ju sända här vid årskiftet och mornarna blir inte detsamma utan Titti, Roger och Gert. Sen är Petter väldigt förtjust i Vinyl107 så det kan ju han ratta in. OCH det ska gå att lyssna på vanlig fm radio också.

Konstaterade också efter hårddiskstädningen att allt jag ville säkerhetskopiera fick plats på den lösa hårddisken i pc'n så då körde jag en liten backup samt exporterade favoriter och adressboken också! Sen aktiverade jag säkerlagring på bredbands kontot hos Telia. Där tänkte vi ha filer som rör huset som uppdateras ofta... Roade jag mig med att lägga upp några bilder på Piri som jag delade ut som ett fotoalbum> Det ska gå att se denna på tv'n också eftersom vi har Telia Digital Tv, fiffigt.


 

2008 års uppdateringar  |  2007 års uppdateringar

 


Tillbaka